Hitra in efektna rešitev “na ključ”

Našim naročnikom svetujemo pri izbiri primerne varnostne tehnologije in uvedbi preventivnih varnostnih ukrepov. Naročnikom zagotovimo učinkovito, kvalitetno ter estetsko namestitev alarmno varnostne tehnologije. Zagotavljamo neprekinjeno pomoč uporabnikom in vzdrževalno tehnično službo. Zato smo tudi uvedli paketno ponudbo varnostnih sistemov za posel, kateri so čim bolj prilagojeni vaših zahtevam.

Kateri paket je pravi zame?
1.1 header paket big

Oblikovan za varnost manjših poslovnih prostorov.

Varnostni paket predstavlja rešitev, ki je oblikovana za varnost manjših poslovnih prostorov, podjetji. Napredno konfiguracijo varnostnega paketa MiniProtect priporočamo uporabnikov, ki želijo zaščititi svoja poslovne prostore pred nepooblaščenim vstopom v poslovni objekt. Sistem je brezžičen in je namenjen strankam, kateri ne želijo dodatnih inštalacij.

Kontaktirajte nas za več informacij ali zahtevajte podrobno ponudbo še danes!

2.1 miniProtect picture2

Za varnost že pripravljenih poslovnih prostorov.

Varnostni paket predstavlja rešitev, ki je oblikovana za varnost poslovnih prostorov. Paket je namenjen predvsem tistim, ki že imajo vgrajene kanalčke za žično inštalacijo. Napredno konfiguracijo varnostnega paketa MedProtect priporočamo uporabnikov, ki želijo zaščiti svoje poslovne prostore.

Kontaktirajte nas za več informacij ali zahtevajte podrobno ponudbo še danes!

2.1 medProtect picture2

Celosten varnostni paket

Varnostni paket predstavlja rešitev, ki je oblikovana za varnost cečjih poslovnih stavb. Paket je namenjen predvsem tistim, ki že imajo vgrajene kanalčke za žično inštalacijo. Napredno konfiguracijo varnostnega paketa MaxProtect priporočamo uporabnikov, kateri želijo celosten varnostni paket.

Kontaktirajte nas za več informacij ali zahtevajte podrobno ponudbo še danes!

2.1 maxProtect picture2

Hitra in efektna rešitev po vaši meri

Varnostni paket costumProtect predstavlja individualno rešitev, ki je oblikovana za varnost po vaši meri. Paket je namenjen predvsem tistim, ki kateri želijo čisto prilagojen individualni varnostni sistem za vašo podjetje. 

Kontaktirajte nas za več informacij ali zahtevajte podrobno ponudbo še danes!

2.1 customProtect picture4