Hitra in efektna rešitev “na ključ”

Našim naročnikom svetujemo pri izbiri primerne varnostne tehnologije in uvedbi preventivnih varnostnih ukrepov. Naročnikom zagotovimo učinkovito, kvalitetno ter estetsko namestitev alarmno varnostne tehnologije. Zagotavljamo neprekinjeno pomoč uporabnikom in vzdrževalno tehnično službo. Zato smo tudi uvedli paketno ponudbo varnostnih sistemov za dom, kateri so čim bolj prilagojeni vaših zahtevam. Predstavljamo vam sledeče pakete:

Kateri paket je pravi zame?
1.1 header paket big

Zaščita stanovanja pred neželenim dogodkom vloma

Kontaktirajte nas za več informacij ali zahtevajte podrobno ponudbo še danes!

1.1 miniHome picture2

Zaščita pred nepooblaščenim vstopom

Varnostni paket predstavlja rešitev, ki je oblikovana za varnost doma in manjših podjetji. Napredno konfiguracijo varnostnega paketa MedHome priporočamo uporabnikov, ki želijo zaščititi svoja poslovne prostore pred nepooblaščenim vstopom v poslovni objekt.

 

Kontaktirajte nas za več informacij ali zahtevajte podrobno ponudbo še danes!

1.1 medHome picture2

Napredna konfiguracija varnostnega paketa

Varnostni paket predstavlja rešitev, ki je oblikovana za varnost stanovanjskih hiš. Paket je namenjen predvsem tistim, ki želijo tehnično dovršen alarmni sistem, ki ustreza najnovejšim standardom višjega varnostnega razreda GRADE-3. Napredno konfiguracijo varnostnega paketa MaxHome priporočamo uporabnikov, ki želijo zaščiti svoj dom.

1.1 maxHome picture3

Individualna rešitev za varnost po meri

Varnostni paket costumHome predstavlja individualno rešitev, ki je oblikovana za varnost po vaši meri. Paket je namenjen predvsem tistim, ki kateri želijo čisto prilagojen individualni varnostni sistem za vašo hišo. 

2.1 customProtect picture2