Varnostnik

Klasična in učinkovita varnostna metoda. VARNOSTNIK s svojo fizično prisotnostjo varuje premoženje pred uničenjem, poškodovanjem, odtujitvijo oz. pred vsemi nezaželenimi škodnimi pojavi.

Katera rešitev je prava zame?
5.0 varnostnik naslovna
5.0 varnostnik industrijskihj

Varnostnik industrijskih objektov

Delovno okolje varnostnika industrijskih objektov predstavlja varovano območje, kjer izvaja varnostne storitve neprekinjeno ali občasno. Najprimernejša varnostna oblika in časovna prisotnost se izbere na podlagi zahtevnosti varovanega območja ter potrebi naročnika ob upoštevanju vseh elementov varnostne ocene in ocene tveganja.
5.0 varnostnik receptor

Varnostnik – receptor

Varnostnik receptor je tisti, ki daje prvi vtis obiskovalcem in zaposlenim v podjetju. Je urejen, prijazen in profesionalen.
5.0 specializirani

Specializirani varnostniki

Razvoj  varnostne stroke je omogočil, da so se zraven klasičnih oblik fizičnega varovanja, razvile še dodatne specialistične varnostne oblike, kot so opisane v nadaljevanju.
Več o tem
3.2 varen transport

Varen transport

Ponujamo široko paleto najsodobnejše tehnologije za varen transport, dostop in prenos denarja. Tehnologija omogoča najvišji nivo varnosti za uslužbence oz. prenosnike, individualno programobilnost in sledljivost sistema, samouničenje vsebine v primeru roparskega napada…
3.2 vozila

Namenska vozila

Ponujamo dobavo najsodobnejših namenskih vozil, ki omogočajo popolno zaščito posadke in tovora. Vozila so popolnoma ali delno oklepljena (neprebojna) ter opremljena z najsodobnejšo elektronsko opremo. Vsa vozila so certificirana in ustrezajo vsem standardom in normativnim ureditvam, ki opredeljujejo področje varnega transporta denarja in drugih vrednosti.