Svetovanje

Naši priznani strokovnjaki vam svetujejo, katera varnostna rešitev je na voljo, ter predstavijo več možnosti za varovanje vašega doma, od mehanskega do tehničnega varovanja dalje, s pravilno izbiro kombinacije, katera zagotavlja najvišjo možno stopnjo varnosti.

Katera rešitev je prava zame?
4.1 header consulting big2
4.1 tehnicna

Tehnična služba

Posebej usposobljeni in skladno z zakonom o zasebnem varovanju certificirani strokovnjaki iz področja elektro tehnike, so odgovorni za pravilno in strokovno nameščanje alarmno varnostnih naprav. Prav tako našim naročnikom neprekinjeno zagotavljamo 24 urno servisno službo, ki je zadolžena za izvedbo potrebnih vzdrževalnih del ter za pravilno delovanje alarmno varnostnih naprav.
4.1 inzeniring

Varnostni inženiring

Sledimo naši filozofiji: PO MERI ZA VAS. Priznani strokovnjaki iz področja zasebno varnostnih storitev, licenčni projektanti elektronike, energetike, računalništva, informatike ter drugih eksaktnih znanj tvorijo skupino, katere poglavitna naloga je spremljanje razvoja tehničnih in drugih varnostnih elementov oziroma oblik. Osnovni namen je ponuditi Vam celovito, sodobno, integrirano in individualno varnostno rešitev. Preberi vse
4.1 ukrepi

Ukrepi varstva pred požari

Za vas uredimo vse potrebno v smislu izvajanje dejavnosti načrtovanja, servisiranja, vzdrževanja ter dobave gasilnih naprav in sredstev. Skupina PROTECT ima za izvedbo storitev sklenjeno pogodbo o poslovnem sodelovanju s podjetjem, ki v panogi predstavlja sinonim najvišje kvalitete in tradicije.