Spremljajte novice iz našega podjetja in novosti v ponudbi.

4.0 storitve naslovna2

plin co samostojna

Varujte svoja življenja pred CO in CO2

Priznani strokovnjaki iz področja zasebno varnostnih storitev, elektronike, energetike, računalništva, informatike ter drugih eksaktnih znanj,  tvorijo skupino katere poglavitna naloga je spremljanje razvoja tehničnih in drugih varnostnih elementov z namenom ponuditi uporabniku celovito, sodobno in individualno varnostno rešitev.

App 2.3.m

Čez počitnice brez nepovabljenih gostov

Z novim komunikacijskim paketom PROTECT SMART SECURITY brezskrbno zdoma, pozabite na vse skrbi in poskrbite za učinkovito in ugodno varovanje vašega doma. Ponujamo vam NADGRADNJO  alarmno varnostnega sistema, ki vas bo ob sprožitvi alarma nemudoma obvestil z potisnim sporočilom, zvokom ali SMS sporočilom na vaš pametni telefon, o sprožitvi pa bo avtomatsko obveščen tudi naš varnostno nadzorni center. Z nadgradnjo si boste zagotovili komunikacijsko pot vseh dogodkov na alarmnem sistemu brez težav z obstoječimi operaterji.

robot 2

SMP Robotics - tehnologija prihodnosti

V pričetku leta 2018, je podjetje Protect Infra d.o.o., pridobilo uradno zastopstvo za trženje najsodobnejše tehnološke rešitve in orodja na področju obhodnega varovanja. S podjetjem SMP Robotics iz Amerike predstavljamo novost na trgu evropske unije, samodejno robotsko vozilo Rover SMP 5.1. Robotsko vozilo je namenjeno samodejnemu obhodnemu varovanju večjih notranjih in zunanjih površin. Opremljeno je z različnimi tehničnimi napravami ki imajo enake ali boljše zaznavne sposobnosti od ljudi. Vse dogodke, ki imajo značaj varnostnega dogodka, sistem samodejno prenaša do najbližjega operaterja ali nadzornega centra.